Warning: mcrypt_encrypt(): Key of size 15 not supported by this algorithm. Only keys of sizes 16, 24 or 32 supported in /home/sejurmag/public_html/_common/functions_shop_public.php on line 4602

Warning: mcrypt_encrypt(): Key of size 15 not supported by this algorithm. Only keys of sizes 16, 24 or 32 supported in /home/sejurmag/public_html/_common/functions_shop_public.php on line 4602
Piata de Craciun Praga Circuit autocar

DESTINATII DE VACANTA

Detalii si rezervari: Tel 0237 640 389, 0740 148 660, 0744 631 916

De la
199 €

Piata de Craciun Praga Circuit autocar

Piata de Craciun Praga - Circuit autocar

 

  • Descriere
  • Tarife
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Program excursie

  •  

Colinde, beteala, cozonac. felicitari, artificii, luminite. Iar lista cu micile minunatii care tes atmosfera magica din jurul Craciunului poate continua. Descopera-le anul acesta intr-un decor de basm: in inima Pragai, orasul minunilor. Aici, Craciunul este asteptat in fiecare an inca de la inceputul lunii decembrie in fascinantele piete de Craciun. Cea mai mare si mai frumoasa dintre ele este piata aflata in inima Orasului Vechi. 

Plecari: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad.
• Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia.

 Plecari Circuit

27 Noiembrie

4 Decembrie

11 Decembrie

 Mai sunt locuri libere ?

epuizat

epuizat

1

 Adult in camera dubla

199 €

199 € 

199 €

 Copil 0-5,99 ani cu 2 adulti

114 €

114 €

114 €

 Copil 6-11,99 ani cu 2 adulti

159 €

159 €

159 €

 Adult in camera single

274 €

274 €

274 €

 

• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra
• Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta la Hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar
• Cazare 3 nopti cu mic dejun in Praga la Hotel Duo 4* sau similar
• Tur de oras Bratislava
• Tur de oras Praga
• Vizitarea Pietelor de Craciun de la Praga, Viena si Bratislava
• Tur de oras Viena
• Tur panoramic la Budapesta 

Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice

Ziua 1 | Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar Budapesta. 

Ziua 2 | Budapesta – Bratislava – Praga

Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Bratislava–Praga. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Vizitarea Pietei de Craciun din Bratislava. Pentru slovaci, deschiderea Pietei de Craciun marcheaza inceputul oficial al sezonului de vacante de iarna. Este organizata in piata principala a orasului si gazduieste nu mai putin de 107 standuri amenajete in casute din lemn care ofera vizitatorilor produse traditionale lucrate manual dar si delicatese culinare locale precum Cigánska pečienka (carne de porc sau pui prajita, acoperita cu ceapa la gratar si mustar), Lokše (clatite de cartofi umplute cu untura de gasca, mac sau varza), Varené vino (vin fiert), Punč (punch cu alcool) si Hriatô (tuica cu jumari prajite). Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar. Detalii hotel

Ziua 3 | Praga Orasul de Aur si Magia Pietelor de Craciun

Mic dejun. Tur de oras Praga: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit–simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“–strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic. Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de Craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna Decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Seara, optional, Cina cu program folcloric si muzica traditionala. Tarif: 30 €/persoana, minim 25 de participanti, transfer inclus. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar. 

Ziua 4 | Praga – Excursie la Karlovy Vary si Piata de Craciun Praga

Mic dejun. Optional, Excursie la Karlovy Vary–cea mai renumita statiune balneo-climaterica din Europa si perla statiunilor din Cehia. (Tarif 35 €/persoana, minim 25 participanti. Include: transport autocar dus-intors, insotitor de grup). Seara, continuam vizitarea Pietelor de Craciun din Praga. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar. 

Ziua 5 | Praga – Viena - Budapesta

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonalcelebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi scurta plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg–fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, Piata de Craciun din fata Primariei. Excursia continua spre Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare.Tur Budapesta by night cu ghidaj in Lb Romana de pe vasul de croaziera. Tarif: 30 €/persoana, minim 25 participanti, transfer inclus. Cazare Hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar Budapesta. 

Ziua 6 | Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Formular de cazare - Piata de Craciun Praga Circuit autocar

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Securizare formular:
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:

Insert current date

Observatii:

Noutati:

Search Engine Submission - AddMe